středa 30. října 2013

Chechtající se bestie I.

Dva ukradené a jeden modifikovaný vtip:

Bůh si pozve tři osobnosti - Obamu, Putina a Klause. A promluví k nim takto: "Pánové, jste nejvýznamnější světové osobnosti, proto vám sdělím následující důležitou informaci - do tří dnů nastane konec světa!"
Prezidenti se vrátí domů.
Obama zamíří do Kongresu, ke kterému promluví:
"Mám jednu dobrou, a jednu špatnou zprávu - ta dobrá je, že Bůh existuje. Ta špatná - blíží se konec světa!"
Putin po návratu do Moskvy svolá Dumu a takto k ní hovoří:
"Mám dvě špatné zprávy. Zaprvé - Bůh existuje, a za druhé - čeká nás konec světa!"
Klaus po návratu do Prahy svolá tiskovou konferenci:
"Mám pro vás dvě dobré zprávy. Zaprvé - patřím mezi tři nejvýznamnější osobnosti světa! A za druhé - referendum o přijetí eura nebude!"


Na matriku se dostaví dva mládenci. Úředník se ptá, co si přejí. "Chceme se vzít." "A jak se jmenujete?", "Petr Novák a Pavel Novák". Úředník na to: "To je ale zvláštní, že máte stejné příjmení.", "Není, jsme bratři." Udivený úředník na to, že je nemůže oddat, když jsou sourozenci, i když jsou homosexuální, "Ale my nejsme homosexuální, my se jen máme rádi!" "Ale to je incest, navíc si můžete každý najít ženu!!" Bratři na to: "Chcete říct, že diskriminujete sourozence? My si nechceme hledat ženu, máme se rádi a chceme se vzít." Úředník vzdychne a předá jim formulář žádosti o sňatek.
"Další, prosím." K přepážce přistoupí čtveřice. "Jak se jmenujete?" "Milan Novotný, Josef Hrubý, Jitka Smutná a Běta Nová." "A kdo tedy žádá o sňatek?" "My všichni!" "Jako dva páry?" "Ne, chceme se vzít všichni čtyři?" "To ale není možné!" "Jak to? Tady Běta miluje Milana i Pepu. Pepa miluje Jitku, která miluje Milana. Chceme to řešit sňatkem nás všech!" "Ne, to opravdu není možné!" "Chcete říct, že diskriminujete heterosexuály??" Úředník přemýšlí, pak chytne čtyři formuláře a podá je přes přepážku snoubencům.
K přepážce přistoupí muž. "Co si přejete?" "Chci se oženit." "Ale to musíte přivést partnerku!" "Ne, já se chci oženit se sebou!" "To ale není možné!" "Jak to? Můj psychiatr mi řekl, že jsem rozdvojená osobnost, tak chci své dvě poloviny spojit prostřednictvím sňatku. Navíc bych mohl čerpat všechny daňové úlevy na rodinu!" Úředník kroutí hlavou, že to není možné. "To je ale jasná diskriminace," oponuje žadatel. Úředník si otře čelo a posune přes šaltr příslušný formulář, potom se rozhlédne a zvolá: "Další.... třeba tamta paní s tím kokršpanělem..."


Jaká byla první slova vedoucí sekretariátu středočeského hejtmana po zatčení dr. Ratha? "Haló, účtárna? Ode dneška se zase dvě plus dvě rovná čtyřem!"

Žádné komentáře:

Okomentovat